Děti Michaela Jacksona Paris a Prince Michael promluví o jeho posledních dnech života
zdroj: Profimedia

Děti Michaela Jacksona Paris a Prince Michael promluví o jeho posledních dnech života

2. 4. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jacksonovy děti budou vypovídat o otcových posledních dnech před soudem, u kterého vedou boj s promotérskou společností AEG.

Čtrnáctiletá Paris se rozhodla připojit ke svému o dva roky staršímu bratrovi Princi Michaelovi jako svědek proti koncernu AEG v žalobě o 40 miliard dolarů. Zdroj blízký rodině se svěřil časopisu The Mirror: "Oba v několika Michaelových posledních dnech viděli i slyšeli jisté věci. Prince Michael vždy vypovídal, ale to s čím přišla Paris, všechny šokovalo," uvedl zdroj.

"Paris byla velmi silná a jistá v jejích výpovědích proti AEG, proto jsme se rozhodli, aby také proti nim svědčila," dodal zdroj.

Prince Jackson zdroj: Profimedia

Jacksonova rodina tvrdí, že společnost AEG neuváženě najala doktora Conrada Murraye, který byl shledán vinným z neúmyslného zabití krále popu. Nicméně společnost na druhou stranu tvrdí, že Michael byl ohrožen už při přípravách na své světové turné This is it v roce 2009.

"Tato rodina vždy chtěla zveřejnit všechna fakta. Věří, že ať už je skutečnost jakákoliv, měla by vyjít na povrch," uvádí další zdroj.

Princovo svědectví bude také zahrnovat detaily o několika posledních klíčových momentech Michaelova života, jako byly přípravy na turné či pravda o jeho zdravotním stavu.

Jestliže bude společnost AEG uznána v tomto tříměsíčním procesu vinnou, rodina by získala 40 miliard dolarů z ušlého zisku.

Zatím bez komentáře, buďte první!