Derek Hough: „V dětství mě šikanovali“
zdroj: Profimedia

Derek Hough: „V dětství mě šikanovali“

19. 10. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětadvacetiletý americký herec, choreograf a tanečník přiznal, že jeho dospívání nebylo vůbec jednoduché.

V Dancing with the Stars Derek působí jako veskrze velitelský typ, který má sebevědomí na rozdávání. Dřív tomu však bylo jinak. Jako dítě se totiž stal obětí šikany.

„Bili mě pěstí do obličeje a do břicha. Občas jsem taky visel svázaný v koruně nějakého stromu a tak dále,“ prohlásil mistr světa v latinskoamerických tancích na 10. ročníku GLSEN Respect Awards.

Derek Hough zdroj: Profimedia

Hough uvedl, že doteď nepochopil, proč spolužáci (i někteří sousedé) pronásledovali právě jeho. Domnívá se ale, že si touto formou kompenzovali své osobní problémy.

„To je ta otázka: 'Proč se to děje právě mně? Co jsem udělal?' Myslím si, že někteří lidé prostě nejsou spokojeni sami se sebou. Nemají rádi to, kým jsou. Vlastně ani nevědí, kým jsou,“ řekl magazínu People.

Přestože Derek na svou bolestnou minulost nikdy nezapomene, na dotyčné tyrany už se nehněvá. Podle svých vlastních slov postupem času pochopil, že zkrátka nemůže mít kontrolu nad tím, kdo ho bude respektovat a mít rád.

„Když mě šikanovali, bylo to velmi fyzické a velmi agresivní a bylo to něco, co jsem jim později definitivně odpustil. Myslím, že odpuštění je dar nám samotným,“ uzavřel.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku