Demi Moore v šoku: V jejím bazénu plaval nebožtík!
zdroj: Profimedia

Demi Moore v šoku: V jejím bazénu plaval nebožtík!

20. 7. 2015 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaapadesátiletá herečka bude mít co vysvětlovat. Po divokém večírku u ní doma nalezli mrtvé tělo jednadvacetiletého mladíka.

Dotyčný muž se podle dostupných informací zemřel v důsledku utonutí a v sobotu večer. Zatím ovšem není jasné, zda šlo o nešťastnou náhodu, sebevraždu či vraždu.

Jeden z Deminých sousedů vypověděl, že v domě se "každý den i noc pařilo", takže v inkriminovanou dobu pravděpodobně musela být na místě přítomna řada dalších lidí. Tím zvláštněji působí skutečnost, že mrtvola byla objevena až v neděli ráno.

Moore ani nikdo z její rodiny o víkendu údajně nebyl doma. Scout Willis a její mladší sestra Tallulah Belle slaví v New Yorku Scoutiny čtyřiadvacetileté narozeniny a Rumer Willis se letos v létě účastní Dancing with the Stars: Live! Perfect Ten Tour.

Zdá se tedy, že exmanželka Bruce Willise nebo některá z jejich dcer půjčila klíčky svým známým, kteří se zachovali zcela v souladu se známým rčením "když kocour není doma, myši mají pré". Jenže tentokrát se jim to vymklo z rukou…

Losangeleská policie celou záležitost intenzivně vyšetřuje. Zemřelý byl identifikován jako Edenilson Steven Valle.

Demi již vydala stručné prohlášení, ve kterém mj. uvedla, že je "v naprostém šoku".

"Ztráta dítěte je nemyslitelná tragédie a mé srdce je s rodinou i přáteli tohoto mladého muže. Žádám vás, abyste v této citlivé době respektovali soukromí všech zúčastněných."

Zatím bez komentáře, buďte první!