Demi Moore randí s dalším zajíčkem!
zdroj: tisková zpráva

Demi Moore randí s dalším zajíčkem!

17. 1. 2013 – 15:26 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Světově uznávaná herečka se opět zamilovala. Muž jejího srdce je Harry Morton.

Sotva se padesátiletá Demi Moore vzpamatovala z rozvodu s hercem Ashtonem Kutcherem a rychlého flirtu s mladým umělcem Vitem Schnabelem, našla si nový objev. Je jím o téměř dvacet let mladší sympaťák Harry Morton. Jednatřicetiletý mladík se netají tím, že má slabost pro krásné herečky, jak je vidno, na věku mu nezáleží. Harry totiž není nikdo jiný než bývalý přítel průšvihářky Lindsay Lohan.

Demi Moore_2 zdroj: tisková zpráva

Podle britského deníku The Mirror byli Demi s Harrym nedávno viděni, jak spolu flirtují v jedné restauraci v Beverly Hills. Po několika společně strávených hodinách se pár kolem jedenácté večer odebral domů, kde strávil noc. Fotografie publikované na webu deníku Daily Mail dosvědčily, že si hrdličky společně užívaly už na dovolené v Mexiku, kam se jely zrelaxovat.

Navzdory jejich vzájemné náklonosti na to jdou hvězdy stříbrného plátna pomalu. Zdroj deníku Mirror prozradil: „Jelikož jejich vztah není prozatím natolik hluboký, snaží se být oba diskrétní. Ale co není, může být.“ Další ze zdrojů se svěřil: „Prozatím se jenom poznávají. Demi vypadá, že je připravena uzavřít kapitolu s Ashtonem Kutcherem a začít novou, třeba právě s Harrym.“

Mladičký Harry, který chodil v roce 2006 s Lindsay Lohan nebo v roce 2010 s Jennifer Aniston, pochází z rodiny vlastnící několik známých restaurací. Jeho otec otevřel slavný Hard Rock Café, Viper Room, dále vlastní v Hollywoodu neméně slavný řetězec restaurací Pink Taco.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku