Demi Moore našla svou spřízněnou duši. Rodí se nový hvězdný pár?
zdroj: tisková zpráva

Demi Moore našla svou spřízněnou duši. Rodí se nový hvězdný pár?

31. 1. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Herci Demi Moore a Russell Brand se údajně stali blízkými přáteli díky jejich zálibě v józe. Spekuluje se ale, zda náhodou nejde o začínající vztah.

Herečka, která v listopadu oslavila své padesáté narozeniny, si s o třináct let mladším Russellem vyrazila minulý týden na výstavu Stanleyho Kubricka a spekuluje se, zda od té doby nejsou více než jen přátelé. Scházet se ale začali již před Vánoci, kdy se seznámili díky vzájemné zálibě v duchovních věcech. Jsou si hodně blízcí a herec ji dokonce učí novým meditačním praktikám.

Russell Brand zdroj: tisková zpráva

Jejich blízký zdroj řekl: "Demi a Russell se seznámili díky jejich společnému příteli a skutečně si padli do noty. Zjistili, že toho mají mnoho společného a Russell ji už naučil některé nové pozice v józe.Učí ji také meditaci a Demi se na každé setkání s ním velmi těší. Podle ní je okouzlující."

Oba jsou rozvedení, Russell byl ženatý se zpěvačkou Katy Perry a Demi s hercem Ashtonem Kutcherem. Každý z nich zkoušel nalézt nové partnery, ale zatím neúspěšně. Demi se odstěhovala od nevěrného manžela v listopadu roku 2011 a v prosinci toho samého roku požádal o rozvod pro nepřekonatelné rozdíly i Russell. Lidé z jejich okolí tvrdí, že právě trable s láskou a zájem o duchovno je svedly dohromady. Možná tedy nezůstane jen u meditování a zrodí se nový vztah.

Zatím bez komentáře, buďte první!