Deephouseový mág Giom zakouzlí v pražském Buddha-Baru
zdroj: iREPORT.cz

Deephouseový mág Giom zakouzlí v pražském Buddha-Baru

16. 5. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Londýňan francouzského původu Giom se stal za poměrně krátkou dobu jedním z nejvyhledávanějších remixérů, producentů a DJs na deep house scéně. Už v pátek 17. května budeme mít tu čest jej přivítat na pozvání DJe Lumiera v pražském Buddha-baru v rámci každoměsíční klubové noci.

Giom se narodil v městě Niort ve Francie, ale už delší dobu žije v Londýně. V roce 2006 jej přes MySpace objevil DJ Heather, díky němuž se již na počátku své kariéry dostal na proslulou chicagskou scénu a hrál po boku legend jako jsou DJ Sneak a Mark Farina. V roce 2007 vydal svá první dvě EP a od té doby je ve vydávání vlastních tracků i v produkci remixů čím dál pilnější.

V roce 2011 vydal své první album Clips And Space, a to na uznávaném britském labelu Lost My Dog. Nahrávce se dostalo vřelého přijetí recenzentů a Giom ji pokřtil v legendárním londýnském klubu Fabric, kde vystupuje pravidelně. Jeho energické sety však stále častěji můžete slyšet i mimo starý kontinent, včetně Austrálie a Spojených států. Těsně před návštěvou Prahy si dokonce zahraje v Jihoafrické republice, konkrétně v Kapském městě. Z naší metropole si to pak zamíří do bratislavského klubu Spirit.

Vyhrajte vstupy na tuto párty v Buddha-Baru


Loni Giom bodoval hlavně remixem skladby Hectora Couto Let The Music Play, namixoval kompilaci Summerized: 10 Years Of Amenti Music a vydal tři úspěšné remixy. Zajímavostí je, že je rovněž profesionální bubeníkem! Natáčel či odjel turné např. Alicí Russell, Nextmen a dokonce i Kasabian.


Pátek 17. května od 22 hod. @ Buddha-Bar Prague

GIOM (Lost My Dog, UK)
http://www.giom.co.uk/
http://www.soundcloud.com/giom 

LUMIERE (Buddha Bar, Praha)
http://www.soundcloud.com/dj-lumiere 

SCHWA (Beef Records, Praha)
http://www.djschwa.net/ 

SHATECK (Buddha Bar, Praha)

 

Poslechněte si super sety úžasného Gioma na odkazu níže!

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!