Dcera Patrasové a Slováčka okomentovala manželskou krizi svých rodičů
zdroj: Profimedia

Dcera Patrasové a Slováčka okomentovala manželskou krizi svých rodičů

27. 10. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Anna Slováčková se vyjádřila ke skandálu, který nedávno vyvolal románek jejího otce s výtvarnicí Lucií Gemelovou. Co všechno řekla?

Anička prý není na ničí straně. Je přesvědčena o tom, že její rodiče si tyto věci musí vyříkat sami.

"V tomhle jsem hodně neutrální. Miluju jak moji mámu, tak svého otce. Je to moje rodina, klidně za ně položím život. Nemůžu mezi nimi dělat rozdíly," konstatovala v rozhovoru pro Super.cz.

Mnohá bulvární média sice tvrdí něco úplně jiného, ale podle dvacetileté zpěvačky a moderátorky pořadu pro děti si tyto senzační zprávy prostě a krásně vymýšlejí.

"Je vážně vtipné, když jdete nakoupit jídlo do supermarketu a koukáte na stánky s novinami, kde je napsáno, že dcera Dády Patrasové je na straně matky, anebo je na straně otce. Já jsem to nikdy neřekla a nikdy jsem o tom nemluvila," postěžovala si.

Mimochodem, rozhádaný pár nedávno oznámil společné vánoční turné. To by mělo zahrnovat celkem osm vystoupení, rozdělených do dvou bloků – odpoledního (show "Vánoce s Dádou") a večerního (koncert Felixe Slováčka). V rámci toho druhého by se na pódiu měla objevit i Anna a její bratr.

"Byl bych rád, aby si s námi zazpívala i Dáda. Rád bych si s ní třeba zazpíval Kde jsi včera byl a s kým," žertoval před novináři Slováček.

No, nám to tedy moc zábavné nepřijde…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku