Dcera Kim Kardashian dostala vtipné jméno Severozápad!
zdroj: tisková zpráva

Dcera Kim Kardashian dostala vtipné jméno Severozápad!

21. 6. 2013 – 13:01 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Nedávno narozená dcera reality show celebrity Kim a jejího přítele Kanye Westa si zvláštní jméno zasloužila zřejmě díky otcově příjmení. 

Ve Spojených státech není neobvyklé pojmenovat své dítě Moses, Apple, Ever a podobně, ale jak by to znělo u nás v Čechách? Mojžíš, Jablko a Nikdy by se asi divili. Stejně tak jméno North, tedy Sever, které od svých rodičů dostala dcera slavného páru, by v našich končinách neznělo zcela normálně.

Šestatřicetiletý Kanye West, populární rapper, který má ve světě hudby zvučné jméno, se zasloužil o to, že se jeho pětidenní dcerka jmenuje Severozápad. Dvaatřicetiletá profesionální celebrita Kim už dříve dokonce žertovala, že se její první potomek bude jmenovat Easton.

Kim měla před porodem zdravotní komplikace a dcera North, které budou prý říkat po domácku Nori, byla přivedena na svět o pět týdnů dříve. Rodinné štěstí dokonce nepoznamenala ani medializovaná nevěra rappera a kanadské modelky, která se udála před rokem a pokračovala i v době, kdy bylo Kim už v jiném stavu.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku