Dcera Julianne Moore: Jako kdyby jí z oka vypadla!
zdroj: Profimedia

Dcera Julianne Moore: Jako kdyby jí z oka vypadla!

24. 11. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nádherná jedenáctiletá dcera Julianne Moore je věrnou kopií své maminky. Půjde v jejích stopách a stane se také herečkou?

Dvaapadesátiletá hollywoodská superstar si vyrazila se svoji dcerou Liv na procházku po New Yorku, což pochopitelně nemohlo uniknout pozornosti paparazziů.

Jak sami vidíte, Liv roste do krásy a je své slavné mamince stále více podobná. Podědila po ní nejen perfektní postavu, ale i zrzavé vlasy. Navíc se prý velmi zajímá o módu (i když to tak podle fotky asi nevypadá, Julianne je známa svou slabostí pro luxusní oblečení) a přemýšlí o kariéře herečky.

Julianne Moore a dcera zdroj: Profimedia

Nelze se co divit, že když Julianne a Liv nedávno navštívily módní přehlídku Reeda Krakoffa, všichni přítomní na nich mohli oči nechat. Jak trefně poznamenal jeden z účastníků akce: „…vypadají spíš jako sourozenci…“.

Připomeňme, že Julianne Moore se letos v říjnu dočkala své hvězdy (č. 2507) na světoznámém Chodníku slávy v Hollywoodu. Kromě herectví se věnuje rovněž profesionálnímu modelingu. Se svým nynějším manželem Bartem Freundlichem má ještě syna Caleba.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku