David Beckham odmítá nařčení, že by v reklamách na spodní prádlo měl dvojníka
zdroj: Profimedia

David Beckham odmítá nařčení, že by v reklamách na spodní prádlo měl dvojníka

3. 3. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmatřicetiletý fotbalista David Bekcham v nedávném rozhovoru pro French TV odmítl, že by v reklamách na spodní prádlo použil dvojníka.

"Mohu říci, že ten rozkrok patří mě a zadek stejně tak," konstatoval bývalý kapitán anglické reprezentace. Popřel tak spekulace, podle kterých se v inkriminovaných reklamních spotech nechal zastoupit dvojníkem. "Někdo začal tvrdit, že zadek není můj, ale já mohu potvrdit, že skutečně je," dodal.

Beckham v rozhovoru dále připustil, že mezi jeho hlavní zájmy v současnosti patří „prodávání triček“.

Už od svého nástupu do Paris Sant-Germain (PSG), momentálně nejbohatšího fotbalového klubu světa, čelí Beckham nařčením, že do Francie  přišel především kvůli obchodu. Katarští vlastníci PSG prý počítají se ziskem kolem půl miliardy korun – vždyť například v roce 2007 Beckham prodal více než 300 tisíc replik svého dresu, čímž hravě předstihl i největší baseballové či basketbalové hvězdy.

Na přímou otázku však tentokrát odpověděl vyhýbavě: "Pokud jsem schopen pomoci s prodejem triček, nemám s tím žádný problém. Je skvělé vidět, kolik lidí nosí moje trika. Ve většině klubů, kde jsem v minulosti působil, jsem poslouchal to stejné – tedy že mi jde hlavně o zvýšení jejich prodejnosti."

Připomeňme, že Beckham se PSG upsal na konci ledna a dosud v jeho barvách odehrál dva zápasy. Svůj plat se rozhodl věnovat charitě. Už nyní je však jasné, že rozhodně neprodělá - za horní část jeho dresu totiž každý dospělý zájemce zaplatí téměř 100 britských liber. Slavný fotbalista se pochopitelně bude podílet na zisku a navíc ještě ušetří na daních.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku