Dave Grohl plánoval vzkříšení Nirvany. Oslovil PJ Harvey, ta odmítla
zdroj: iREPORT.cz

Dave Grohl plánoval vzkříšení Nirvany. Oslovil PJ Harvey, ta odmítla

25. 3. 2013 – 16:24 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dave Grohl po více než měsíci přiznal, že oslovil PJ Harvey, aby se zbylými členy Nirvany zazpívala jejich skladbu. Mělo se tak stát na londýnském koncertě superskupiny Sound City Players soustředěné právě kolem Grohla. PJ Harvey z časových důvodů odmítla.

"Když jsme připravovali londýnskou show, někoho napadlo, abychom přizvali PJ Harvey, aby s námi zazpívala nějaký song Nirvany. Kurt měl PJ Harvey rád a my také. Navrhnul jsem ostatním, že by s námi mohla zazpívat skladu Milk It z alba In Utero a všem se ten nápad líbil," sdělil Grohl magazínu NME. PJ Harvey však kvůli svému programu nabídku odmítla.

Bylo by to vůbec poprvé, kdy by bývalí členové Nirvany hráli naživo původní materiál kapely. "Tohle je posvátné území. O tom, že bychom zahráli nějaký song Nirvany, jsme mluvili už dřív, ale zatím nenastala ta pravá chvíle. Pokud bychom něco takového chtěli udělat, muselo by to být perfektní. To je také důvod, proč Foo Fighters nikdy nic od Nirvany nehráli," dodal dále muzikant.

Bývalí členové Nirvany se loni v prosinci sešli po 18 letech na jednom pódiu, když na charitativním koncertu na podporu obětem hurikánu Sandy zahráli spolu s Paulem McCartneym novou píseň Cut Me Some Slack.

 

  Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku