Dara Rolins ukázala, že na to pořád má! Podívejte se na její zbrusu nový videoklip!
zdroj: Facebook

Dara Rolins ukázala, že na to pořád má! Podívejte se na její zbrusu nový videoklip!

19. 7. 2013 – 16:28 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dara Rolins rozhodně ví, jak upoutat. Poctivě pracovala na nové písničce a natočila k ní i videoklip, kde je zatraceně sexy.

Slovenská hvězda si na své perfektiní postavě zakládá a neúnavně na sobě maká. Dara, které bude v prosinci jednačtyřicet let, vypadá ve svém novém klipu jako bohyně a vizuální dojem z celého klipu bohužel i trochu převyšuje jeho hudební složku. Zpěvačka své tělo ráda odhaluje a ve videu se promenáduje v opravdu vyzývavých oblečcích po letišti v Hradci Králové, kde natáčela klip se svým slovenským týmem.

Dara Rolins zdroj: Facebook

Song vypovídá o zpěvaččiných pocitech, jak uvedla pro server extra.cz: "Písnička se jmenuje Zmena má prísť, proto se odehrává symbolicky na letišti. Mám ho spojené s odletem, změnou. Občas je v životě potřeba udělat střih, změnu, změnit úhel pohledu a k tomu si uvědomit, že pokud to neuděláme my, může to ohrozit i jiné."

Možná se můžeme těšit na nějakou změnu i v jejím osobním životě. Zpěvačka aktuálně žije po boku slovenského rappera Rytmuse, se kterým už nějakou dobu i bydlí. S ním také vychovává dceru Lauru, kterou má s kytaristou a zpěvákem kapely Wohnout Matějem Homolou. Chystá snad Dara s Rytmusem změnu v podobě společného potomka nebo svatby Necháme se překvapit.

Zatím bez komentáře, buďte první!