Daniel Radcliffe vypadá v novém filmu opět jako starší Harry Potter
zdroj: Profimedia

Daniel Radcliffe vypadá v novém filmu opět jako starší Harry Potter

5. 8. 2013 – 7:44 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Po více jak desetiletém boji s Voldemortem se Daniel ujímá stále více zajímavějších rolí. Nyní se představil v roli známého spisovatele tzv. beatnické generace.

Je to neuvěřitelné, ale od dob natáčení prvního dílu Harryho Pottera uběhlo už čtrnáct let, kdy bylo Danielovi teprve jedenáct a celá jeho hvězdná kariéra teprve začínala. Neuvěřitelný úspěch, který osm filmů o kouzelníkovi Harrym zaznamenaly, tehdy nikdo nečekal a z jeho představitele se tak rázem stal jeden z nejbohatších mladých mužů Anglie.

Daniel si své role pečlivě vybírá, ostatně může si to dovolit a rozhodně nemá nálepku pouze jako kouzelník Harry. Právě vyšel trailer k jeho novému filmu s názvem Kill Your Darlings, kde opět nasadil retro brýle, kdy podobné ho tolik charakterizovaly právě v Harrym Potterovi. Snímek způsobil rozruch na festivalu v Sundance a vypadá to na další herecký úspěch dnes již čtyřiadvacetiletého Daniela.

Film mapuje dobu kolem roku 1944 a záhadná vražda přivádí dohromady známé spisovatele Allena Gingsberga, Jacka Kerouaca a Williama Burroughse. Daniel Radcliffe si zde střihl roli právě Allena Gingsberga a v dalších rolích se objeví například Michael C. Hall, Elizabeth Olsen a Kyra Sedgwick. Určitě se máme na co těšit!

zdroj: youtube.com

 

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!