Daniel Radcliffe prozradil, proč už nezadává do Googlu své iniciály
zdroj: tisková zpráva

Daniel Radcliffe prozradil, proč už nezadává do Googlu své iniciály

25. 9. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětadvacetiletého britského herce štvou neustálé spekulace o jeho sexuální orientaci. Proto se raději přestal googlovat.

Představitel čarodějnického učně Harryho Pottera prohlásil, že už nemá chuť vídat slovní spojení jako „Daniel Radcliffe alkoholik“, Daniel Radcliffe gay“ nebo „Daniel Radcliffe přítelkyně“.

„Samozřejmě, že mě to rozčiluje. Pokud jste herec, asi byste to vůbec neměli dělat. Protože když se googlujete, je to jako otevřít okno do místnosti plné lidí, kteří vás pomlouvají. Poprvé jsem se nechal zlákat jako teenager a mělo to na mě zničující účinky,“ řekl Daniel v rozhovoru pro The Guardian.

Daniel Radcliffe zdroj: tisková zpráva

Daniel nicméně potěšilo, že momentálně je na prvním místě v seznamu tzv. Google Suggest „Daniel Radcliffe přítelkyně“.

„Jsem vážně rád, že přítelkyně se dostala před gaye a alkoholika,“ podotknul. „Vzpomínám, že když jsem kvůli tomu jednou byl pořádně vytočený, zadal jsem si tam jména dalších známých mužů a zjistil, že ‚gay‘ je i u nich. Dokonce i u jmen některých žen – například Florence Welch. To mi zvedlo náladu.“

Možná jde o jedno ze znamení, podle kterých se bezpečně pozná, že dotyčný člověk je opravdová hvězda. „Pravděpodobně. Řeší-li lidé neustále vaší sexualitu, pak jste asi vážně dobří,“ řekl se smíchem Radcliffe.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku