Daniel Craig: 'Niall Horan by byl naprosto báječný James Bond!'
zdroj: Profimedia

Daniel Craig: 'Niall Horan by byl naprosto báječný James Bond!'

9. 11. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Craig prohlásil, že agenta 007 by podle jeho názoru měl hrát… Niall Horan z One Direction! Na základě čeho k tomu dospěl?

Aktuální představitel Bonda se nechal slyšet, že si Nialla klidně dokáže představit coby svého nástupce. Během rozhovoru s britskou rozhlasovou stanicí Capital FM X uvedl, že "dobrý chlapík Horan by byl naprosto báječný James Bond."

Když se ho moderátor zeptal, zda dvaadvacetiletého zpěváka skutečně považuje za "dobrou volbou pro Bondův oblek", odpověděl jednoznačně – ANO! A hned dal Niallovi několik dobře míněných rad…

"Prostě si to jen užívej a dělej to nejlepší, co můžeš. To je všechno, co jsem se kdy s těmito filmy snažil dělat já – dělat ty filmy co možná nejvíc nezapomenutelné. Měl bych udělat ještě jeden nebo neměl bych udělat ještě jeden… každopádně na ty čtyři, které jsem udělal, jsem hrdý," konstatoval Craig.

Niall Horan zdroj: Instagram

Člen britsko-irského boybandu One Direction o roli Bonda projevil zájem v roce 2013 po shlédnutí Skyfallu.

"Viděl jsem Skyfall! Počítám s tím, že jsem příští Bond. Nezahrávejte si se mnou, nechávám si narůst malou bradku," uvedl tehdy na svém Twitteru.

Nialle, neváhej a popadni příležitost za pačesy! Kapela si stejně dává pauzu, takže času na natáčení nějaké bondovky bude dost.

Zatím bez komentáře, buďte první!