Dana Makrlíková promluvila o krachu manželství i exekuci
zdroj: Profimedia

Dana Makrlíková promluvila o krachu manželství i exekuci

30. 12. 2014 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pro devětatřicetiletou exmoderátorku byl rok 2014 opravdu vyčerpávající…

Rozvod, exekuce a nakonec smrt bývalého kolegy a mentora Přemka Podlahy - to všechno přinesl letošek Daně Makrlíkové, která se se v současné době živí jako zahradní architektka.

"Každý, kdo prošel rozvodem, ví, že to není úplně lehké období. Ale to se prostě v životě někdy stane, že něco nevyjde. Tento rok pro mě nebyl rozhodně jednoduchý, zažila jsem zklamání i mnoho ponaučení, ale také radosti," komentovala to Makrlíková v rozhovoru pro server iDNES.cz a dodala:

"To nejdůležitější je, že jsem zdravá. A většinou s odstupem času se ukáže, že něco, co se jeví jako negativní, přinese v budoucnu pokrok a mnohé pozitivní. Například jsem po rozvodu poznala, co to je, když vám majetek napadne neoprávněně exekutor."

Přestože Makrlíková nikomu nic nedlužila, měla tři měsíce zablokovaný dům. "Nikomu podobnou zkušenost nepřeji. Ubránila jsem se, ale uvědomila jsem si díky tomu, že řada lidí, kteří nemají takové povědomí jako já, by to štěstí nemuseli mít," uvedla.

Po této zkušenosti založila facebookovou stránku Stop neoprávněným postupům exekutorů a snaží se pomáhat těm, kteří se ocitli v podobné situaci jako ona.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku