Dámské boty na platformě – Proč jsou tak módní?
zdroj: CCC

Dámské boty na platformě – Proč jsou tak módní?

4. 3. 2023 – 12:22 | Magazín | Inzerce | Diskuze:

Hitem této sezóny jsou jednoznačně stylové boty na platformě. Že netušíte, proč tomu tak je? Nevadí, my vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Také si povíme, jak je zakomponovat do outfitu, aby byl dokonalost sama. Proto čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Proč jsou boty na platformě v kurzu a pro koho jsou určené?

Boty pro ženy na platformě jsou tu pro dámy všech věkových kategorií. Sluší vyšším ženám, ale také dámám s nízkou postavou. Ty opticky prodlouží a lichotí tak i jejich postavě. Obuv na platformě má tu výhodu, že lze kombinovat s nejrůznějšími druhy dámského oblečení. O tom si však povíme více na následujících řádcích. Boty na platformě jsou praktické a také velmi pohodlné. Jestliže tedy rády nosíte podpatky, ale na vysokých jehlách si nejste jisté, jsou pro vás boty na klínku jako stvořené. I samotná platforma na obuvi může být různě vysoká. Vždy tak bude záležet jen na vás a na vašem vkusu. Různé modely dámské obuvi na platformě mohou ženy zakoupit i v kamenných prodejnách CCC. Tady si přijde na své i ta nejnáročnější zákaznice.

boty-damske-na-platforme (1) zdroj: CCC

K jakému oblečení a k jakým doplňkům zvolit boty na platformě?

Dámské boty na platformě se hodí k různému typu oblečení. Slušet vám budou s plátěnými kalhotami i s legíny. Letos vsaďte na kousky s vysokým pasem. Ten vás totiž opticky zúží a prodlouží. Boty na platformě lze pak zakomponovat vkusně i do outfitu s rafinovanými šaty s průstřihy. Průstřihy se mohou nacházet klasicky v dekoltu, ale také na bocích nebo v oblasti břicha. Stylové boty na platformě pak mohou dámy sladit i s módní trapézovou nebo s plisovanou sukní. Opět se poohlédněte po kouscích s vysokým pasem. Obuv na vyšší platformě se hodí i do business outfitů. Oblékat k nim můžete upnutý top, ale i volnější halenku v boho stylu. Boty pro ženy na platformě pak kombinujte i s doplňky ve stejné nebo alespoň v podobné barvě. Obuv i módní doplňky v rámci jednoho outfitu by měly mít nejen obdobnou barvu, ale i strukturu. Trendy boty, ale i zmíněné módní doplňky mohou dámy nakupovat na přehledném e-shopu CCC. Výběr je zde široký a ceny příjemně nízké, určitě si tak tyto nabídky nenechte ujít.

boty-na-platforme-damske (1) zdroj: CCC

Z jakého materiálu a v jaké barvě vybírat dámské boty na platformě?

V letošní sezóně pofrčí především boty na platformě v kožené podobě. Vsadit můžete i na kousky v imitaci kůže. Ty jsou o něco levnější a udělají mnoho parády. Kožené kousky mají tu výhodu, že se výborně přizpůsobí specifickému tvaru každého chodidla. Přírodní kůže má totiž po krátkém čase tendenci k rozpínání. Obuv pro ženy na platformě z pravé kůže i v její imitaci seženete také v nabídce oblíbeného prodejce CCC. Tady si přijde na své každá z vás. Zaměříme-li se na trendy barvy, budou v kurzu ty přírodní a pastelové. Oříškové, zelené i žluté boty na platformě tak budou správným řešením. Vyhýbat se nemusíte ani černé nebo bílé variantě. Tyto modely obuvi na platformě zapadnou i do tzv. kapsulových šatníků. Snadno se totiž sladí i s pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. V módě budou letos ty zvířecí a květinové. Každá žena si tak přijde na své.

damske-boty-na-platforme (1) zdroj: CCC

Zatím bez komentáře, buďte první!