Další nařčení z krádeže na adresu Lindsay Lohan!
zdroj: Profimedia

Další nařčení z krádeže na adresu Lindsay Lohan!

11. 1. 2013 – 9:17 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Že má Lindsay Lohan zálibu v drahých špercích, za které nechce platit, se v minulosti už prokázalo. Tentokrát je mladá herečka nařčena z krádeže náhrdelníku Elizabeth Taylor.

V životopisném filmu Liz & Dick, pojednávajícím o charismatické herečce Elizabeth Taylor, ztvrárnila Lindsay hlavní roli.  Při této příležitosti si jeden z drahých šperků herecké legendy zkoušela. Jedná se pouze o nepodložené nařčení, nebo zlobivá Lindsay opět neudržela své nenechavé prsty na uzdě?

„Elizabeth darovala své ošetřovatelce drahý náhrdelník, který byl pro ni velmi cenný. Opatrovala jej,“ sdělil zdroj z natáčení serveru Radar Online.

Elizabeth Taylor zdroj: Profimedia

„Lindsay se do něj zamilovala od první chvíle, kdy ho uviděla a vůbec se tím netajila. Krátce poté se náhrdelník z domu ošetřovatelky ztratil. Bylo to v tentýž den, kdy Lindsay ošetřovatelku navštívila. Nejdřív si myslela, že jej jen Lindsay zapomněla vrátit, když si jej zkoušela. Tahle teorie se ale brzy ukázala jako mylná, jelikož když Lindsay ošetřovatlka zavolala, tak kategoricky odmítla, že by náhrdelník u sebe měla,“ pokračoval zdroj.

Ošetřovatelka si ale stála za svým a byla si ji jistá, že nikdo jiný náhrdelník vzít nemohl. Po týdnu čekání jí došla trpělivost a pohrozila půvabné herečce policí. Na tento popud prý Lindsay šperk nechala skrze svou ošetřovatlku zaslat zpět.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku