Dakota Johnson zapózovala nahoře bez a zavzpomínala na vyhazov z katolické školy
zdroj: tisková zpráva

Dakota Johnson zapózovala nahoře bez a zavzpomínala na vyhazov z katolické školy

14. 9. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dcera Melanie Griffith a Dona Johnson se opět svlékla - tentokrát pro časopis AnOther. A práskla na sebe spoustu zajímavých věcí...

Dakota Johnson odhalila nejen své přednosti, ale také nedostatky. Před focením totiž nepoužila make-up, v důsledku čehož jsou vidět i její pihy atd.

Hvězda padesáti Odstínů šedi se při této příležitosti rovněž otevřeně rozpovídala o svém dětství a období dospívání.

"Mám pocit, jako bych vyrůstala v cirkuse. Znala jsem letadla, vlaky a automobily. A opravdu talentované, zvláštní lidi," konstatovala.

Připomeňme, že Melanie a Don se vzali a rozvedli hned dvakrát, takže Dakota to neměla zrovna jednoduché.

"Dva týdny jsem trávila s jedním a další dva s druhým, pořád cestovala a měla soukromého učitele," zavzpomínala.

Dakota Johnson zdroj: tisková zpráva

Tento kočovný životní styl jí sice připadal velmi vzrušující, jenže kvůli němu neměla v podstatě žádné stálé přátele. Co naopak měla, byly problémy ve škole – z jedné (dívčí katolické) ji dokonce vyhodili.

"Školu jsem nesnášela," přiznává Johnson. "V prvních letech jsem tak moc cestovala, že jsem ten systém nemohla pochopit. Dusil mě – ne, že bych byla nějaký grandiózni umělec, jen jsem si připadala jako vetřelec."

Situace se trochu zlepšila až po nástupu do jisté soukromé vzdělávací instituce v Santa Monice. "Chodila tam spousta dětí, které na tom byly podobně jako já. Ale ani tam jsem se moc dobře necítila. Trávila jsem spoustu časů s rodinou, měla velmi vážnou známost, hodně jsem se zajímala o hudbu, dostala se do maléru kvůli kouření trávy… Víc než o školu jsem se zajímala o chození ven s kamarády a sprejování," uzavřela pětadvacetiletá herečka.

Zatím bez komentáře, buďte první!