Cruise byl na výročním setkání scientologů v transu, objevil se i Travolta
zdroj: tisková zpráva

Cruise byl na výročním setkání scientologů v transu, objevil se i Travolta

22. 10. 2009 – 20:51 | Magazín | red | Diskuze:

LONDÝN (Famous) – Mezinárodní asociace scientologů slaví čtvrtstoletí. A oslavu tohoto výročí stoupenci kontroverzní sekty rozhodně neodbyli laciným večírkem. Za tučné desátky, které každý člen odvádí, si v Anglii dopřáli honosný galavečer, na němž nechyběli herci Tom Cruise a John Travolta. Zatímco druhý jmenovaný byl celý večer v ústraní a nebylo ho vidět, Cruise se v popředí dostával do transu.

V Saint Hill Manor v západním Sussexu se doslova klátil do rytmu, když začal zpívat sbor. „Tom se houpal a vypadal opravdu, jako by vstoupil do nebe. Byl tím naprosto unešený. Katie byla vedle něj a snažila se vypadat maximálně nadšeně. Také si podupávala, ale byla teda naprosto mimo rytmus. Suri stála u nich, vypadala v těch rozkošných šatičkách poněkud zmateně,“ uvedl zdroj pro US Weekly.

A zatímco Cruisea jeho rodinka byli hvězdami večera, Travolta se s manželkou snažil být méně nápadný.

John a Kelly se během celé akce drželi za ruce. Vypadali jako velmi svorný pár,“ uvedl zdroj k hereckému páru, jenž nedávno přišel tragicky o šestnáctiletého syna Jetta.

Tom později fanaticky řečnil o tom, jak je báječné, že se sešly čtyři tisícovky stoupenců a děkoval jim za podporu kontroverzní sekty.

„Protože nikdy nepřestáváme pohlížet na největší hodnotu, stojíme tam, kde dnes jsme. Jsme v tom společně!“ hřímal Cruise.

Zatím bez komentáře, buďte první!