Cristiano Ronaldo jako Ken od Barbie v nové reklamě na spodní prádlo
zdroj: tisková zpráva

Cristiano Ronaldo jako Ken od Barbie v nové reklamě na spodní prádlo

16. 9. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Sexy fotbalista představuje svou novou kolekci spodního prádla, kterého se stal i tváří. Jak se vám líbí?

Osmadvacetiletá fotbalová portugalská hvězda Realu Madrid neexceluje pouze ve sportu, ale díky svému dokonale vypracovanému tělu po vzoru Davida Beckhama se stal tváří své vlastní značky spodního prádla a ponožek CR7. Kdo jiný by se také měl stát jeho hlavním představitelem, když je fotbalista modelem jak vyšitým? Jeho dlouholetá přítelkyně a modelka Irina Shayk mu určitě dala užitečné rady, jak správně pózovat a jak se sami můžete přesvědčit v krátké ukázce z focení, vzal si je opravdu k srdci.

Pánové se mohou na kolekci z řady CR7 těšit už 1. listopadu, kdy bude uvedena na trh. Dá se předpokládat, že bude mít velký úspěch, protože kdo by se doma nechtěl promenádovat ve stejných trenkách jako Ronaldo?

Cristiano Ronaldo zdroj: Profimedia

Nejlepší světový fotbalista z roku 2008 v současné době prodloužil smlouvu s Realem Madrid na dalších pět let, tedy zřejmě až do konce své kariéry. Jeho roční plat je podle španělšých médií neuvěřitelných 437 milionů korun a je jasné, že každý rok v týmu bude jen k dobru.

Irina Shayk zdroj: tisková zpráva

Fotbalista má také tříletého syna Cristiana, jehož matka ale stále zůstává obestřena tajemstvím. Navzdory tomu, že v té době již žil s Irinou, potomka si udělal s úplně cizí ženou. Asi věděl proč.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!