Co snídají celebrity?
zdroj: Instagram

Co snídají celebrity?

7. 6. 2015 – 18:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nepsanou povinností celebrit je udržovat se v dobré fyzické kondici, zejména pak na herečky a zpěvačky je vyvíjen tlak, abych jejich postava byla dostatečně štíhlá a sexy. Proto si slavní dávají pozor, co snídají, aby do sebe dostali potřebné živiny a mohli tak nastartovat nový den se spoustou energie.

Britská herečka Gwyneth Paltrow je proslulá svou posedlostí k velmi zdravému stravování. Někteří jej považují až za extrém, jiní si ho zase nemohou vynachválit. Hvězda snímku Sedm se soustředí na nízkosacharidové potraviny bez lepku. Údajně snídá zeleninovou omeletu s uzeným lososem nebo bezlepkový chleba s avokádem.

Gwyneth Paltrow zdroj: tisková zpráva

Zpěvačka Beyoncé  si tvaruje tělo tancem, ale linii si musí hlídat i zdravou stravou. Možná vás ale překvapí, že si tahle čokoládová kráska k snídani klidně naservíruje míchaná vajíčka, zeleninové smoothie nebo vícezrnné lupínky Kellogg´s Special K, které jsou teď k dostání i v českých obchodech.

Jessica Alba přiznává, že někdy snídani vynechává, i když ví, že by neměla. „Každé ráno musím jít kávu a někdy si dávám jogurt s ovocem nebo granolou,“ uvedla herečka.

Jessica Alba zdroj: tisková zpráva

Australská modelka a hvězda  přehlídek Victoria´s Secret Miranda Kerr začíná den sklenicí teplé vody, do níž vymačkala šťávu z jednoho citronu. „Ráda snídám plátek bezlepkového chleba s avokádem a vejcem. Když potřebuju hodně energie, udělám si speciální smoothie, které snižuje kyselost v těle a je plné vitamínů a minerálů. 

Kellogg´s zdroj: Kellogg´s

Můj recept je smíchat vodu z čerstvého kokosu, půl sklenice kozího nebo mandlového mléka, lžíce prášku z bobulí acai, lžíce semínek goji, lžíce spiruliny, lžíce raw kakaového prášku, lžíce prášku z byliny maca, lžíce chia semínek, lžíce veganského proteinu a lžíce kokosového oleje,“ dodala modelka.

Zatím bez komentáře, buďte první!