Co našel pod stromečkem Justin Bieber?
zdroj: Profimedia

Co našel pod stromečkem Justin Bieber?

31. 12. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devatenáctiletý zpěvák si pořídil nového domácího mazlíčka. Hádejte, kolik za něj zaplatil.

Justin Bieber za sedmitýdenní štěně buldoka dal 600 USD, tedy asi 12 000 Kč. To se ale nelíbí neziskové organizaci PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), která bojuje za práva zvířat. Podle té si kanadská popová hvězda raději měla vzít psa z útulku.

„PETA by ráda připomněla, že když si koupíte psa nebo kočku ze zverimexu nebo od chovatele, můžete tím odsoudit k smrti některé ze zvířat nacházejících se v útulcích,“ konstatovala senior víceprezidentka PETA Daphna Nachminovitch a dodala:

 „Každý rok musí být utraceny 3 až 4 miliony zvířat jen proto, že se pro ně nepodaří najít nový domov. Takže pro podobné chování neexistuje žádné ospravedlnění a vůbec nezáleží na tom, kdo jste.“

Justin Bieber zdroj: tisková zpráva

Justin si ovšem s podobnými záležitostmi nikdy hlavu příliš nelámal. Ostatně není tomu tak dávno, co se pokusil propašovat do Německa svoji opici Mally – a přibližně před rokem bez okolků věnoval svého křečka Paca jedné z fanynek. Nezbývá nám tak než doufat že štěně - které dostalo jméno Petey – nepotká podobný osud.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku