Co je to za roztomilou kočičku? Selena Gomez slavila své 21. narozeniny!
zdroj: Profimedia

Co je to za roztomilou kočičku? Selena Gomez slavila své 21. narozeniny!

22. 7. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Tak to se jí opravdu povedlo! Krásná zpěvačka oslavila vstup do dospělosti vážně stylově v ďábelském oblečku.

Jednadvacetiletá herečka a zpěvačka, hvězda stanice Disney Channel a bývalá přítelkyně Justina Biebera je konečně dospělá. Podle zákonů Spojených států amerických může konečně legálně pít. Selena tuto událost oslavila se svými přáteli a zvolila si na to vyzývavé černé minišaty s boa a čertovskými růžky, které jasně značí, že už není žádný andílek.

Oslava se konala tuto sobotu ve slavném hotelu Roosvelt v Hollywoodu, kam přijela se svou nejlepší kamarádkou Lily Collins, která jí dělala doprovod. Otázkou je, zda se na oslavě Selena opravdu opila, protože narozeniny slaví dle kalendáře až dnes. Určitě si ale nepřipíjela jen rychlými špunty.

Selena Gomez zdroj: Profimedia

Na slavnostní akci ale chybělo několik nejlepších přátel slavné zpěvačky, jako další hvězda hudebního světa Taylor Swift a již zmíněný Justin Bieber. Podle zdrojů z okolí Seleny i Justina se pár snaží opět se dát dohromady, ale zpěvačka je znechucena tím, co v poslední době Justin dělá. Jeho výstupy proti novinářům, chování na koncertech a slovní napadení Billa Clintona ji nenechávají chladnou.

Největší radost má ale Selena v současnosti ze své mladší sestry, která se narodila teprve 13. června: "Jsem relativně čerstvá velká ségra a je to ta nejlepší věc na světě," řekla časopisu People, co si myslí o narození její sestřičky Gracie Elliot, která byla zároveň jejím předčasným narozeninovým dárkem.

Zatím bez komentáře, buďte první!