Co dokáže žárlivost: Známý britský komik běsnil v nehtovém studiu
zdroj: Profimedia

Co dokáže žárlivost: Známý britský komik běsnil v nehtovém studiu

11. 8. 2015 – 13:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Paddy McGuinness se postaral o pořádný skandál. Vtrhl do American Nail Studia ve Wilmslowu a obvinil jednoho zaměstnance z toho, že sexuálně obtěžoval jeho manželku.

McGuinness nabyl dojmu, že dotyčný manikér se k jeho ženě choval velmi nevhodně a rozhodl se, že si to s ním vyřídí jako chlap s chlapem. Nejprve mu vulgárně nadával a později do něj údajně i strčil.

Celý incident nejspíš bude mít soudní dohru, protože moderátor seznamovací show Take Me Out se odmítl omluvit a studio zaujalo stejný postoj. Obě znesvářené strany uvedly, že již kontaktovaly své právní zástupce.

Paddy McGuinness zdroj: tisková zpráva

Paddyho drahá polovička Christine sice tvrdí, že muž na ni během sezení dělal nevhodné sexuální narážky, jenže podle provozovatele studia si na nic nestěžovala a po ukončení procedury prostě odešla. Později se ale s celou záležitostí svěřila svému partnerovi, který neváhal a na "místo činu" okamžitě vyrazil.

"Reagoval rozhodně, stejně jako každý manžel," komentoval to komikův mluvčí.

"McGuinnessovo chování bylo nepřiměřené a ohrožující. Nemohl jsem uvěřit svým očím, když vešel dovnitř a začal křičet a rozhazovat rukama," prohlásil majitel studia, který si nepřál být jmenován.

Tak tohle bude ještě zajímavé!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku