Co dnes dělá představitel rošťáka Kevina ze Sám doma?
zdroj: Profimedia

Co dnes dělá představitel rošťáka Kevina ze Sám doma?

3. 4. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Představitel Kevina McCallistera z populární rodinné komedie je jak se zdá konečně venku z drogové závislosti, jak dokazují nejnovější snímky z jeho výletu do Evropy.

Dvaatřicetiletý Macaulay Culkin natočil desítky filmů, ale nejvíce si ho všichni pamatují z těch, kde byl ještě jako malý kluk s nezapomenutelným kukučem. Sám doma, Moje první láska, nebo Dobrý synek jsou filmy, které nezestárnou. V posledních letech toho ale příliš nenatočil, naposledy v roce 2009 televizní seriál Kings.

Kevin_Sám doma zdroj: tisková zpráva

Několik let také chodil s herečkou Milou Kunis, která dala ale přednost Ashtonovi Kutcherovi, se kterým dnes žije ve spokojeném vztahu. Malého rošťáka z triologie Sám doma by v herci poznal jen málokdo, i když určité rysy znatelné stále ještě jsou. Dlouholeté problémy s drogami mu také způsobily velké nesnáze, které z části snad už překonal. Na konci minulého roku se pokusil o sebevraždu, když se málem předávkoval heroinem. Naštěstí byl v bytě ještě s několika přáteli, kteří ho zachránili.

Macaulay Culkin a Mila Kunis zdroj: Profimedia

Důvodem jeho nechuti žít byl prý právě rozchod s krásnou herečkou, známou z filmu Černá labuť. Naštěstí vše dobře dopadlo, ale kdyby byl doma sám, už by byl mrtvý.

Nyní se vydal z rodného New Yorku na starý kontinent, aby navštívil krásy Francie. V pařížských ulicích byl doslova nepřehlédnutelný, kdy ozdoben červenými brýlemi, strništěm a culíkem poznával krásy tamního města. Se svými přáteli vyrazili do lunaparku, kde vyzkoušeli hned několik atrakcí a na herci bylo vidět, že se cítí zase trochu šťastný. Snad mu to vydrží a nespadne opět na samé dno drogové závislosti.

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!