Členové One Direction splnili nemocnému chlapci jeho sen
zdroj: Profimedia

Členové One Direction splnili nemocnému chlapci jeho sen

24. 4. 2013 – 14:34 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Životní sen Calluma Keenana se proměnil ve skutečnost, kdy si čtyřletý chlapec mohl potřást rukou se členy slavné hudební skupiny One Direction. K setkání došlo v zákulisí speciálního Sun koncertu.

Callum, který nedávno podstoupil transplantaci ledviny, doslova zářil radostí, když si povídal se svými hrdiny Harrym, Niallem, Zaynem, Louisem a Liamem. Calluma doprovázela jeho maminka Catherine, táta Simeon, tříletý bráška Caiden, dvanáctiletý bratranec Ceris Holden i nejoblíbenější plyšák – medvídek Iggle Pigle.

"One Direction prostě zbožňuje. Myslím, že byl tak trochu v šoku, když jim – zejména pak svému největšímu favoritu Liamovi – konečně stanul tváří v tvář, ale chovali se k němu skvěle," řekla evidentně dojatá Catherine.

"Když je vidí v televizi, začne skákat po pohovce jako šílený. Jeho nejoblíbenější písní je Kiss You," konstatoval Simeon. Právě on svému synovi daroval chybějící ledvinu. "Lékaři nás varovali, že jeho zdravotní stav je opravdu špatný a mohl by zemřít krátce po porodu. Takže je prostě výborné, že nakonec může žít jako normální dítě, chodit do školy a dělat věci jako je tato," dodala Catherine.

Celou akci zorganizoval magazín The Sun ve spolupráci s charitativní organizací Rays Of Sunshine, která se dlouhodobě snaží plnit přání těžce nemocným dětem.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku