Magazín

Výběr materiálu pro pánský snubní prsten

Když přichází čas na výběr snubních prstenů, páry mají dnes k dispozici širokou škálu materiálů, ze kterých si mohou vybrat. Zatímco tradiční kovy jako zlato a stříbro stále zůstávají populární, moderní inovace přinášejí do světa snubních prstenů nové možnosti.
Magazín

Dámské boty na platformě – Proč jsou tak módní?

Hitem této sezóny jsou jednoznačně stylové boty na platformě. Že netušíte, proč tomu tak je? Nevadí, my vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Také si povíme, jak je zakomponovat do outfitu, aby byl dokonalost sama. Proto čtěte a nechte se inspirovat s námi!
Magazín

Jak si vybrat oblečení pro svou postavu bez velké námahy, když vám chybí čas na každodenní styling?

Nemáte čas každý den zdlouhavě vymýšlet nejrůznější outfity a modely? Poradíme vám, jaké kousky by vám podle typu vaší postavy neměly chybět v šatníku, abyste již nikdy neměla problém s tím, že nemáte co na sebe. Jaké šaty vám tedy budu skutečně slušet?
Magazín

Boty na léto: Top trendy v dámské módě

Chcete-li si pořídit kvalitní a módní boty na léto, máme pro vás několik zajímavých tipů na kousky, díky kterým vytvoříte originální letní outfit během pár vteřin. V létě to bude chtít vzdušné a pohodlné modely obuvi. Čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!
Magazín

Proč používat dermokosmetiku s UV filtry?

Zhoubné UV záření negativně ovlivňuje stav jemné a citlivé pokožky obličeje. Chcete-li se před nimi chránit - používejte celoročně kosmetiku s vysokým SPF (dokonce 50+). Jsou jakýmsi „ochranným štítem” v tomto nerovném boji a zároveň jsou základními prvky prevence proti stárnutí a vráskám. UV filtry tak mají jen samé výhody. Dlouhodobé vystavování se slunečnímu záření urychluje tvorbu vrásek, oslabuje cévy, vysušuje pokožku a má také vliv na vznik barevných změn. Za zmínku stojí, že spáleniny jsou způsobeny UVB zářením a vrásky jsou způsobeny UVA zářením. Obě tato záření mají přímý vliv na vznik rakoviny kůže. Lze tedy s jistotou říci, že každodenní používání filtrů je nejen vynikající zdravotní prevencí.
Magazín

Jak najít online půjčku s nejlepší sazbou

Chystáte se na výlet, ale chybějí vám peníze? Nebo máte nečekané výdaje a rychle potřebujete nějaké finance? V takovém případě může být online půjčka jednou z možností, jak získat peníze rychle a snadno. Nicméně, jak vybrat správnou půjčku s tou nejlepší úrokovou sazbou?
Magazín

Lyžování v Evropě: Andorra a Skandinávie – zapomenuté ráje lyžařů

Že jste se letos zimních radovánek vůbec nenabažili? Pokud jste nevyjeli za hranice, pak není divu. Chuť na nezapomenutelný lyžařský zážitek lze ale snadno uspokojit ještě na jaře či v létě, a to i v rámci Evropy. Vyrazte za sněhem do míst, která oplývají přírodními krásami i moderními lyžařskými středisky s dlouhou sezonou – vaše lyže si to letos zaslouží.
Magazín

Sean Connery – od skotského gentlemana k vášnivému hráči rulety

Seana Conneryho patrně není třeba představovat, jeho herecká kariéra byla natolik úžasná, že se zapsal do povědomí minimálně dvou generací. Exceloval v mnoha filmech, třeba ve válečných opusech jako Pahorek, Příliš vzdálený most nebo Hon na ponorku, zazářil v roli krále Artuše (První rytíř) nebo perfektně ztvárnil roli šermířského mentora (Highlander).  A neztratil se ani v roli filmového producenta, filmy jako Skála nebo Osudové setkání jsou i v dnešní době považována za jedny z nejlepších svých žánrů.