Magazín

Jak vybrat správnou Reebok Classic Leather pro váš osobní styl?

Značka tenisek Reebok existuje již téměř 60 let a původně byla uvedena na trh ve Spojeném království. Jejich ikonický model Reebok Classic Leather patří mezi stálice na módním poli. V posledních letech jejich popularita znovu vzrůstá. Zasadila se o to například Gigi Hadid, která je vlastní v bezpočtu barevných provedení. Jak vybrat správnou Reebok Classic Leather pro váš osobní styl?
Magazín

Letní šaty pro horké dny

Čím vyšší teplota venku, tím větší jsou požadavky na výběr správných šatů. Přizpůsobení stylingu individuálním potřebám a preferencím, odpovídající tepelný komfort a vysoká kvalita materiálu šatů jsou prvky, které výrazně ovlivňují výběr a koupi daného modelu. Letní šaty by měly spojovat dobrý styl, pohodlí, moderní trendy a zároveň plnit individuální potřeby. Při zapamatování si pár jednoduchých pravidel může každá žena najít letní šaty, které budou nejen krásné, ale také pohodlné a funkční.
Magazín

Společnost MostBet jako sponzor a důvěryhodný partner českých sportovců

Jakým způsobem se společnost Mostbet cz chystá rozvíjet strategická partnerství s českými sportovci, sportovními kluby a fanoušky.
Magazín

Phil Taylor: Král terčů

Phil Taylor, přezdívaný "The Power", je bezpochyby legendou sportu šipky, jehož dominance a úspěchy na prknech po celém světě zanechaly nesmazatelnou stopu. Jeho jméno je synonymem pro excelenci v tomto dynamickém a vzrušujícím sportu. Taylor během své dlouhé a oslnivé kariéry rozdrtil terče a vytvořil rekordy, které mohou být pro ostatní hráče těžko dosažitelné.
Magazín

Bydlení snů: Inspirace z domů slavných

Celebrity určují trendy, rozhodují o popularitě jídel, pití, restaurací i módy a není tedy divu, že si k nim chodíme pro inspiraci také do jejich vyšperkovaných domů a bytů. Ty čiší svou originalitou, luxusem a osobitým stylem, který odráží charakter a preference svých majitelů. Nahlédněte za dveře a do duše slavných.
Magazín

Výběr materiálu pro pánský snubní prsten

Když přichází čas na výběr snubních prstenů, páry mají dnes k dispozici širokou škálu materiálů, ze kterých si mohou vybrat. Zatímco tradiční kovy jako zlato a stříbro stále zůstávají populární, moderní inovace přinášejí do světa snubních prstenů nové možnosti.
Magazín

Dámské boty na platformě – Proč jsou tak módní?

Hitem této sezóny jsou jednoznačně stylové boty na platformě. Že netušíte, proč tomu tak je? Nevadí, my vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Také si povíme, jak je zakomponovat do outfitu, aby byl dokonalost sama. Proto čtěte a nechte se inspirovat s námi!