Cindy Crawford chce vydat knihu
zdroj: tisková zpráva

Cindy Crawford chce vydat knihu

13. 10. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmačtyřicetiletá kráska se vrhla na dráhu spisovatelky. Podle dostupných informací hodlá psát o svých zkušenostech s modelingem.

Cindy by připravovanou knihu ráda vydala u příležitosti svých padesátých narozenin.

„Myslela jsem, že by to mohl být neobvyklý způsob jak překročit padesátku. To by na své narozeniny měl udělat každý z nás – ohlédnout se zpět a prozkoumat svůj dosavadní život. Podle mě je to skvělý nápad, protože když jste uprostřed něčeho, nemůžete to vidět tak jasně,“ prohlásila slavná modelka v rozhovoru pro Violet Grey.

Cindy Crawford zdroj: tisková zpráva

Crawford rovněž prohlásila, že přibývající léta příliš neřeší. Důležité je pro ni prý především to, že se stále může věnovat své milované práci.

„Jsem v ní opravdu dobrá a to k naplnění mého poháru sebevědomí bohatě stačí. Nemám žádný důvod dívat se každý den do zrcadla. Jasně, že už nevypadám tak jako v pětadvaceti, třiceti nebo čtyřiceti. Ale vím, že i v tomto bodě mé kariéry jsem stále dobrá modelka,“ uvedla a dodala:

„I když některé dny mám pocit, že jsem příliš zaneprázdněná či vystresovaná, do práce stále chodím s nadšením. A to se projeví i na zevnějšku. Tajemství je, že žádné tajemství neexistuje. Úplně stačí nekouřit, pít hodně vody, mít dostatek spánku a najít to, co vás učiní šťastnými.“

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku