Christina Aguilera všem vyrazila dech dokonalou postavou bez špeků!
zdroj: Instagram

Christina Aguilera všem vyrazila dech dokonalou postavou bez špeků!

20. 9. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

O zpěvačce se několik let mluvilo hlavně ve spojitosti s její kyprou postavou, kterou získala po porodu svého syna. Nyní je tu ale opět ta stará dobrá Christina s dokonalými křivkami.

Dvaatřicetiletá popstar se objevila jako host v Jay Leno show, kde všem přítomným vyrazila dech svými dokonalými křivkami, které jsme na ní kdysi byli tak zvyklí vídat. V upnutých černých minišatech a vysokých lodičkách od Louboutina jen zářila a celé to podtrhlo i její jemné opálení. I když si jeden čas svá nabytá kila nemohla vynachválit, na počátku tohoto roku si zpěvačka řekla dost a začala s tvrdým režimem a to jak pod dohledem trenéra, tak i striktním složením stravy. 

Christina Aguilera zdroj: Instagram

Výsledek na sebe dlouho nenechal čekat a nyní je tu úplně nová Christina s novým tělem a mladistvějším vzhledem! Má větší chuť do života a jak sama říká, nikdy se necítila lépe. "V tomto bodu mého života, je mi dvaatřicet a cítím se sexy jako nikdy, protože už vím, co chci,"

Maxim Aguilera zdroj: Instagram

Zpěvačka dokonce nafotila obálku pánského magazínu Maxim, kde se předvedla v plné své kráse. "To focení bylo celé o oslavě ženy, kterou jsem se stala," vysvětlila zpěvačka. Snad se jí podaří tvrdě shození kila udržet na uzdě a nebude muset vytahovat ze skříně své staré oblečení nadměrné velikosti.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku