Christian Bale, nebo Robert Downey Jr.? Který je vaším favoritem?
zdroj: Vlastní foto autora

Christian Bale, nebo Robert Downey Jr.? Který je vaším favoritem?

23. 1. 2018 – 17:28 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V dnešním souboji vám představíme dva špičkové herce, které nejvíce proslavily jejich role superhrdinů. První se vám představí Christian Bale, nejmladší a zároveň nejlepší z představitelů legendárního Batmana. Proti němu se postaví Robert Downey Jr., představitel Tonyho Starka, který chrání spravedlnost jako Iron Man. Kterého herce, a kterého ze superhrdinů máte raději?

Christian Bale

Christian Bale se narodil roku 1974 ve Walesu. Jeho otec je pilot a matka je cirkusová umělkyně. Christian má tři starší sestry. Svůj herecký talent ukázal již v 9 letech, když natočil reklamu na cereálie. Od roku 2000 je ženatý se bývalou modelkou Sibi Blazic. Mají spolu dvě děti. 

Ve filmu debutoval již ve dvanácti letech, kdy byl obsazen do filmu Anastázie. Roku 2005 se stává již sedmým představitelem Batmana, když získává roli ve filmovém megahitu Christophera Nolana, Batman začíná. Více.

zdroj: Archiv

Nejpodrobnější životopis Christian Bale

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. je americký herec, scénárista a také zpěvák, který se narodil roku 1965 v New Yorku. Jeho otec je herec a režisér. Maminka byla herečka. Od mládí se pohyboval v uměleckých kruzích, mezi věčně opilými a zfetovanými lidmi. Začal mít vleklé problémy s kokainem, heroinem a marihuanou, ale dostal se z tohoto dna a dnes patří mezi největší filmové hvězdy Hollywoodu a mezi nejlépe placené herce světa.

Vsadilo na něj i filmové studio Marvel, když ho roku 2008 obsadilo do filmového megahitu Iron Man a vrátilo jej tak do první herecké ligy. Více.

zdroj: Archiv

Nejpodrobnější životopis Robert Downey Jr.

Přidejte se do fanklubu svého oblíbeného herce
Fanklub Christian Bale
Fanklub Robert Downey Jr.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku