Chris Hemsworth, nebo Sam Worthington? Který z australských herců je více "in"?
zdroj: tisková zpráva

Chris Hemsworth, nebo Sam Worthington? Který z australských herců je více "in"?

11. 8. 2021 – 10:14 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dnes se proti sobě postaví dva herci, které kromě úspěšné herecké kariéry spojuje také to, že oba pochází z Austrálie. Kterému z nich více fandíte, a který je vám sympatičtější? Chris Hemsworth, představitel Thora a člen superhrdinského týmu Avengers, nebo Sam Worthington, jehož na výslunní katapultovala role Jaka Sullyho v Cameronově Avataru? Vyjádřete se v anketě!

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth je australský herec, který se narodil roku 1983 Melbourne. Jeho rodina měla k herectví daleko, v mládí se často stěhovali na různá místa po celé Austrálii. Svou první mimoaustralskou roli získal v roce 2009, ve sci-fi filmu Star Trek. Roku 2013 obohatil svou filmografii o tři velice úspěšné filmy. Zahrál si roli kapitána Kirka ve sci-fi Star Trek: Do temnoty. Další role byla ve filmu Rivalové, kde si zahrál jezdce formule 1. Posledním filmem tohoto roku byla role Thora ve filmu Thor: Temný svět. Roku 2017 spatřil světlo světa další film o Thorovi, Thor: Ragnarok. Více.

zdroj: Falcon

Nejrozsáhlejší životopis Chrise Hemswortha na českém internetu

Sam Worthington

Sam Worthington se narodil roku 1976 v Anglii, ale je považován za australského herce. Jeho rodina se přestěhovala do Austrálie, když byly Samovi dva měsíce. V prvních filmech se začal objevovat, krátce po ukončení studia. Jednalo se o menší role, např. v roce 2000 byl k vidění v taneční komedii Tanečník. V roce 2004 na sebe upoutal první větší rolí v romantickém dramatu Salto do života. Deset let, byl Sam známy pouze v Austrálii, ale jediná role stačila, aby se z něj stala hollywoodská superstar. Přihlásil se na konkurz a získal roli Jaka Sullyho ve filmovém megahitu Avatar. Od té doby se Samovi změnil život. Více.

zdroj: 20th Century Fox

Nejrozsáhlejší životopis Sama Worthingtona na českém internetu

Přidejte se do fanklubu svého oblíbeného herce!
Fanklub Chris Hemsworth
Fanklub Sam Worthington

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku