Chris Brown tvrdí, že se chce angažovat v boji proti domácímu násilí
zdroj: Profimedia

Chris Brown tvrdí, že se chce angažovat v boji proti domácímu násilí

30. 9. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tomu se říká paradox! Šestadvacetiletý americký rapper prý hodlá válčit proti tomu, čeho se sám dopouštěl.

Chris Brown o svém rozhodnutí informoval krátce poté, co se v médiích objevily spekulace, podle kterých mu možná bude zapovězen vstup do Austrálie.

Připomeňme, že interpret hitu Forever byl před několika lety odsouzen za to, že brutálně zmlátil svou tehdejší přítelkyni Rihannu. A jeho kriminální minulost mu teď způsobuje problémy. Například v únoru nebyl vpuštěn do Kanady, v důsledku čehož musel zrušit plánované koncerty v Montrealu a Torontu.  

Australský ministr pro imigraci Peter Dutton potvrdil magazínu ET, že Brown obdržel tzv. Notice of Intention to Consider Refusal a má 28 dní na to, aby předložil pádné důvody, proč by měl dostat vízum.

Chris reagoval tím, že některé z nich včera uvedl na svém Twitteru. Prý už se polepšil a chtěl by, aby se z jeho přešlapů poučili i jiní.

"Byl bych víc než vděčný, kdyby mohl přijet do Austrálie a zvyšovat tam povědomí o domácím násilí… Ukázat světu, že chyby vás nemají definovat. Snažit se zabránit domácímu násilí," napsal a dodal, že jakožto bavič má moc měnit životy mladých lidí, kteří nechtějí poslouchat své rodiče.

Tak nevíme, jestli je to spíš k smíchu nebo k pláči… Každopádně Australany, kteří proti jeho záměrům v současné době sepisují petici, tímhle asi nepřesvědčí.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku