Chris Brown se přiznal k tomu, že podváděl Rihannu
zdroj: tisková zpráva

Chris Brown se přiznal k tomu, že podváděl Rihannu

5. 4. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kontroverzní rapper připustil, že se po určitou dobu intimně stýkal jak se svojí ex-přítelkyní Karrueche Tran, tak s nynější snoubenkou Rihannou.

Chris naznačil, že obě ženy si tehdy byly dobře vědomy toho, v jaké situaci se nachází. Teď už však prý chce být monogamní. "Už jsem z toho venku. Chodil jsem se dvěma dívkami současně. Bylo to upřímné. Je ale nejvyšší čas, abych začal být věrný," řekl Chris.

Třiadvacetiletý zpěvák podle vlastních slov v žádném případě nechce riskovat, že svou o dva roky starší lásku Rihannu opět ztratí. Připomeňme, že pár se dal znovu dohromady loni v zimě – tedy v období, kdy Chris ještě pořád randil s Karrueche.

Rihanna zdroj: tisková zpráva

"Držím tu věc mezi svýma nohama pěkně zkrátka. Jsem slušný chlap," dodal s úsměvem. Na otázku jak se cítil, když viděl svou životní lásku ve společnosti jiných mužů – včetně Matta Kempa či Meeka Milla – podle pravdy odpověděl, že šťastný z toho rozhodně nebyl.

"Samozřejmě, že mi to vadilo. Ale nalili jsme si čistého vína. Krizi jsme překonali díky tomu, že spolu jednáme na rovinu a otevřeně," uzavřel Chris Brown.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku