Cheryl Cole: „Simon Cowell  mě z X Factoru vykopnul právem.“
zdroj: tisková zpráva

Cheryl Cole: „Simon Cowell mě z X Factoru vykopnul právem.“

3. 7. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednatřicetiletá zpěvačka prohlásila, že poté co byla v roce 2011 vyhozena z poroty amerického X Factoru zažila peklo na zemi. Vztek na Simona už jí ale přešel.

Zakladatelka skupiny Girls Aloud musela porotu úspěšné talentové soutěže opustit už po pouhých třech týdnech a to kvůli svému silnému Geordie přízvuku.

„Teď už o tom můžu mluvit, protože jsem se z toho v mezičase vzpamatovala. Ale prošla jsem si peklem. Četla jsem o sobě hrozné věci a doslova mě to dohánělo k šílenství,“ řekla Cheryl v rozhovoru pro Elle UK.

Cheryl Cole zdroj: tisková zpráva

Interpretka hitu Fight for This Love nicméně připustila, že Simon se rozhodl správně. „Nyní mohu prohlásit, že měl naprosto pravdu, když se mě zbavil,“ dodala.

Bezprostředně poté co dostala padáka, ovšem reagovala jinak. Známému katovi pěveckých talentů napsala sprostý vzkaz, ve kterém mj. uvedla, že ho nenávidí.

Cheryl, která letos zasedne v porotě britského X Factoru, rovněž přiznala, že loni prodělala něco na způsob nervového zhroucení. „Měla jsem pocit, že jsem úplně ztratila samu sebe. Dívala jsem se do zrcadla a v duchu si říkala 'kdo to k čertu je?'. Nevěděla jsem ani co jíst a pít.“

Zatím bez komentáře, buďte první!