Charlie Sheen má dobré srdce, podpořil dívku s rakovinou
zdroj: Profimedia

Charlie Sheen má dobré srdce, podpořil dívku s rakovinou

12. 12. 2012 – 16:52 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Charlie Sheen, který se díky svým alkoholovým excesům zapsal v očích veřejnosti jako pořádný bouřlivák, se rozhodl dokázat, že má i vlídnou tvář. Přispěl totiž částkou 75 tisíc dolarů (zhruba 1 a půl milionu korun) na léčbu desetileté dívenky s rabdomyosarkomem, zhoubným nádorem, který napadá svalové tkáně.

Herec známý zejména díky seriálu "Dva a půl chlapa" se rozhodl malé pacientce pomoci poté, co její zdravotní stav dlouze rozebíral s jejím tatínkem. Dívka se však nestala jediným objektem Sheenovy náhlé filantropie, herec půjčil 100 tisíc dolarů (téměř 2 miliony korun) herečce a potížistce Lindsay Lohan, aby jí pomohl umořit její ohromné dluhy na daních.

Zatímco rodina pacientky s rakovinou okamžitě vyjádřila za neocenitelnou finanční pomoc obrovskou vděčnost, Lindsay se neobtěžovala hereckému kolegovi ani poděkovat. "Pořád čekám  na prosté 'děkuji'. Aspoň něco, víte?" řekl Charlie Sheen médiím. Přesto se problémové hvězdy zastává. "Přeju jí jen to nejlepší, jen potřebuje trochu času, aby se dala dohromady," komentoval Sheen.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku