České zpěvačky rodí o 106! Sexy Victoria porodila holčičku s exotickým jménem
zdroj: tisková zpráva

České zpěvačky rodí o 106! Sexy Victoria porodila holčičku s exotickým jménem

3. 9. 2013 – 17:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Šťastná maminka si může konečně oddychnout! Po komplikovaném těhotenství dnes ráno přivedla na svět zdravou holčičku.

Devětadvacetiletá zpěvačka Victoria se dnes stala dvojnásobnou maminkou. S o čtrnáct let starším přítelem Thomem Blythem, který pracuje v Brazílii jako inženýr na ropné plošině, má už čtyřletého syna Davidam ke kterému nyní přibyla sestřička Annabelle. Ta měla porodní váhu 3,1 kg a měřila 48 centimetrů. Victoria je z dcery nadšená a určitě jí vynahradila potíže, které ve druhé polovině těhotenství prožívala. "Poslední měsíc a půl mě bolelo úplně všechno. Nemohla jsem chodit a pobývala jsem tedy hlavně doma," svěřila se zpěvačka do médií.

Victoria a syn David zdroj: tisková zpráva

Victoria se narodila v dalekém Kapském městě českému otci a matce původem z Nambie, proto není divu, po kom je tak nezvykle krásná. Svůj talent dává do stylu r´n´b, který se k ní dokonale hodí. I když má krásy na rozdávání, se svým tělem nebyla úplně spokojená a to když přestala kojit prvorozeného syna. V roce 2011 se tedy rozhodla podstoupit plastiku prsou, která ji dodala větší sebevědomí. Své tělo má natolik ráda, že si nechala dokonce pojistit své pozadí, nohy, prsa a samozřejmě i hlasivky.

Po Martě Jandové je to po krátké době další zpěvačka, která toto léto porodila a dokonce také holčičku. Oběma přejeme šťastné mateřství a klidné noci!

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku