Česká Miss Chlebovská ukázala sexy tanec ve videoklipu Tomáše Pastrňáka!
zdroj: tisková zpráva

Česká Miss Chlebovská ukázala sexy tanec ve videoklipu Tomáše Pastrňáka!

21. 1. 2013 – 13:57 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Muzikant Tomáš Pastrňák se věnuje hudbě už delší čas, avšak výrazněji o něm bylo slyšet až v polovině loňského roku, kdy si zahrál na festivalech Rock for People a Sázava fest. Aktuální singl Slunečnice je už staršího data, nedávno však Pastrňák vybavil skladbu novým videoklipem, s Českou Miss 2012 Terezou Chlebovskou v hlavní roli.

Tomáš Pastrňák, autor hudby i textu, nahrál skladbu ve studiu producenta Borise Carloffa. Samotný videoklip pak vzniknul v areálu opuštěné továrny v sychravém podzimním počasí koncem října. Tereza Chlebovská má ve vizuálně zajímavém videoklipu roli tanečnice. Navodit atmosféru horkého letního dne, o němž se v písni zpívá, prý pro ni vzhledem k počasí nebylo nic jednoduchého.

Tereza Chlebovská zdroj: tisková zpráva

Poslední Česká Miss má v klipu ztvárňovat nedosažitelnou ženu ve zpěvákových představách. "Proč jsem si vybral Terezu? Ta píseň je o nádherné ženě, proto jsem oslovil ji," vysvětluje autor. Je však otázkou, jestli svíjející se modelka a pěkně zpracované video dokáží dostatečně odpoutat pozornost od hlavního protagonisty, který - soudě podle tohoto výkonu a taktéž textu ("Tančíme spolu, pijem jen kolu") - příliš charisma a přesvědčivosti nepobral.

 


Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku