Celeste Buckingham má další úspěch! Pod křídla ji vzal rapper Pitbull
zdroj: tisková zpráva

Celeste Buckingham má další úspěch! Pod křídla ji vzal rapper Pitbull

30. 8. 2013 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Multinárodní zpěvačce se daří opravdu všude. Díky jejímu nadání má o publicitu postaráno a její kariéra se rozjíždí skvělým směrem.

Osmnáctiletá Celeste Buckingham má díky svému pěveckému nadání dost dobře našlápnuto. Po veleúspěšném hitu Run Run Run si zpěvačka zazpívala s slovenským rapperem Majkem Spiritem a nedávno předvedla novou píseň Gone, kterou nazpívala se svou sestrou Carmel.

Jelikož Celeste nežije na Slovensku, za školou a prací se vydala před necelým rokem do Ameriky. Vzhledem k třinácti milionům shlédnutí jejího klipu na youtube by bylo zvláštní, kdyby tento úspěch nikdo nezaznamenal. Nedávno se Celeste poštěstilo a dostala se do podvědomí i rapperu Pitbullovi.

A úspěch je dvojitý, protože spolupráce nebude založena pouze na jedné písni, kterou zpěvačka s Pitbullem natočí, ale rapper vezme Celeste pod svá křídla a stane se i jejím vydavatelem. Zpěvák vlastní vydavatelství Mr. 305 a je jasné, že mladinké Celeste poskytne veškerou podporu. Zpěvačku už dříve podpořil milionář Donald Trump.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku