Celeste Buckingham finančně podpořil miliardář Donald Trump
zdroj: iREPORT.cz

Celeste Buckingham finančně podpořil miliardář Donald Trump

15. 5. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Celeste Buckingham v těchto dnech odstartovala plánované pracovní aktivity ve Spojených státech návštěvou New Yorku, kam byla pozvaná Donaldem Trumpem a jeho nadací FundAnything.com. Ten se rozhodl podpořit její talent a na rozvoj mezinárodní kariéry věnoval slovenské zpěvačce 25 tisíc dolarů.

Miliardář a filantrop Donald Trump prostřednictvím svojí nadace podporuje výjimečné projekty i jednotlivce. V případě Celeste Buckingham na své stránce dokonce vyzval další donátory, aby talentovanou zpěvačku taktéž podpořili - cílová suma na podporu slovenské zpěvačky je 100 tisíc dolarů. "Můžeme potvrdit, že Celeste byla ze strany Donalda Trumpa a jeho týmu vyjádřená velmi silná osobní podpora i pro její nadcházející aktivity - ať už umělecké, anebo týkajíce se medializace jejích plánovaných aktivit v USA," potvrdil nevídaný úspěch Celestin manažer Lumír Mati.

Celeste Buckingham a Donald Trump zdroj: iREPORT.cz

"V těchto dnech taktéž vrcholí jednání o exkluzivní celosvětové smlouvě s americkým managementem, který Celeste garantuje uměleckou spolupráci s předními celosvětově uznávanými hudebními producenty. Podrobnosti o tom zveřejníme v krátké době," dodal Mati.

 Celeste Buckingham interview: Před Sealem jsem měla trému


Mladá zpěvačka, jež nedávno oslavila osmnáctiny, v rámci své pracovní cesty do New Yorku přijala také pozvání organizátorů každoročního eventu Slovak Fashion Night, který si letos připomíná 20. výročí slovenské a české nezávislosti. Zpátky do Evropy se vrátí koncem května. Poslední květnový den má totiž na programu společný koncert s Majkem Spiritem v bratislavské Refinery Gallery, 13. června pak zazpívá v pražské Retro Music Hall.

...

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku