Celeste Buckingham dostane k osmnáctinám písničku od Majka Spirita
zdroj: iREPORT.cz

Celeste Buckingham dostane k osmnáctinám písničku od Majka Spirita

7. 5. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Po veleúspěšné sezóně 2012, která přinesla Majku Spiritovi i Celeste Buckingham tisíce nových fanoušků i prestižní ocenění ve slovenských a českých hudebních anketách, odstartovali oba oblíbenci publika novou sezónu - bok po boku - společným duetem I Was Wrong.

Po loňském roce, který se pro stříbrnou slavici a aktuální Osobnost televizní obrazovky Celeste Buckingham nesl především ve znamení úspěchu megahitu Run Run Run, a pro nejlepšího československého interpreta podle MTV EMAs 2012 Majka Spirita zase ve znamení úspěchu singlu Všetky oči na mne, startují obě hvězdy novou sezónu. Svým skalním fanouškům přinášejí exkluzivní spolupráci v podobě slíbeného duetu, který plánovali již od roku 2011 - po první vydařené společné skladbě Já a Ty. Novinka nese název I Was Wrong, a svou finální podobu dostala v Celestinině slovenském mateřském nahrávacím studiu Littlebeat pod taktovkou producentského dua Martin Šrámek - Andrej Hruška.

Celeste Buckingham a Mike Spirit zdroj: iREPORT.cz

Singl je Spiritovým dárkem ke zpěvaččiným osmnáctým narozeninám, jež Celeste oslaví 3. května, a právě v ten den zazní poprvé v české premiéře na vlnách slovenského rádia Expres. V české premiéře si ji budou moci fanoušci naladit na vlnách rádia Evropa 2. Ostatní rádia budou skladbu rotovat od 6. května. Živě duet I Was Wrong zazní poprvé živě 31. května na velkém narozeninovém dvojkoncertem Majka Spirita a Celeste Buckingham v bratislavské Refinery Gallery (vstupenky v prodeji přes Ticketportal), kde bude mít možnost vidět a slyšet Celeste po několikaměsíční koncertní přestávce až dva tisíce fanoušků.

Návštěvníci koncertu si navíc užijí exluzivně premiéru videoklipu k duetu. Ten dvojice natočila jen před pár dny v USA, kam Majk za Celeste vycestoval. "Klip se natáčel v Kalifornii v oblastech Santa Monica, Venice, Malibu a Downtown Los Angeles," vysvětluje Majkův manažer Michal Matejovič. "Mnohé záběry byly realizovány i v odlehlých oblastech, Death Valley a Palm Springs. Přesouvání se mezi jednotlivými lokacemi v oblasti Los Angeles nebylo vzhledem k rozloze města vůbec jednoduché. Majkovi i Celeste patří uznání celého štábu za to, jak se této výzvy zhostili."

Mike Spirit zdroj: iREPORT.cz
Navzdory náročnosti si natáčení pochvalují i samotní hlavní aktéři: "Natáčení se Celeste mělo super atmosféru, přestože bylo fyzicky náročné. Bylo tam mnoho komplikovaných scén, na poušti ve velkých vedrech nebo naopak ve studeném Pacifiku. Byl jsem překvapen, jaká byla Celeste statečná. Do klipu bylo vloženo množství energie. Udělali jsme silnou a výjimečnou skladbu, která si zaslouží výjimečné vizuální zpracování," říká Majk. "Byl to úžasný zážitek. Nejtěžší byly pro nás náhlé změny počasí. Jeden den bylo velmi horko a natáčeli jsme na poušti, a další den bylo zase zima, a natáčeli jsme v oceánu. No, líbilo se mi, že to bylo náročné. Já i Majk jsme do toho natáčení dali hodně energie. Chtěli jsme spolu vytvořit něco jedinečného, něco jiného a něco, co opravdu vysvětlí význam písně," dodává Celeste.

Velký společný dvojkoncert je pro české fanoušky naplánován na čtvrtek 13. června a proběhne v pražské Retro Music Hall.


...

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku