Celeste Buckingham bojuje o finále evropských cen MTV
zdroj: iREPORT.cz

Celeste Buckingham bojuje o finále evropských cen MTV

30. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Celeste Buckingham se díky hlasům fanoušků stala vítězkou MTV EMA's v kategorii Best Czech / Slovak Act 2013. Postoupila tak do boje o titul Europe: East Cluster Finalist.

Diváci československé verze hudební televize MTV věnovali Celeste nejvíce hlasů z pětice nominovaných, mezi nimiž se ocitli i Charlie Straight, Peter Bič Project, Ben Cristovao a Ektor. "Je mi ctí , že jsem získala tuto cenu. Věděla jsem, že moji fanoušci intenzivně hlasovali, a za to jsem jim neskutečně vděčná. Vzbudila jsem se v pátek ráno v Nashville a čekaly mě smsky a krásné zprávy a tehdy jsem zjistila, že jsem vyhrála," neskrývá nadšení slovenská stříbrná Slavice.

"Doufám, že fanoušci budou hlasovat dále, abychom se dostali na světovou scénu," dodala Celeste, kterou čeká díky úspěchu v česko - slovenském kole další velká výzva - pokusit se obstát v mezinárodním hlasování Europe: East Cluster Finalist. První místo v tomto kole ankety by znamenalo příležitost reprezentovat českou a slovenskou hudební scénu ve finále MTV EMA's 10. listopadu v Amsterdamu, kde v přímém přenosu vystoupí Miley Cyrus, Katy Perry, Snoop dogg, Robin Thicke a další. Fanoušci mohou Celeste podpořit do čtvrtka 31. října na linku soutěže.

Přípravy na mezinárodní kládní nejsou jedinou momentální aktivitou slovenské zpěvačky. Začátkem listopadu do éteru nasazen její nový singl Crushin' My Fairytale, který bude součástí druhého sólového alba s názvem Where I Belong. To se objeví v polovině listopadu.

zdroj: youtube.com

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!