Celebrity na Instagramu: Jak šíleně se neváhají fotit?
zdroj: Instagram

Celebrity na Instagramu: Jak šíleně se neváhají fotit?

19. 9. 2013 – 16:47 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Díky sociálním sítím dnes můžeme nahlédnout pod pokličku skoro každé druhé celebrity a kdo na nich není, jako by nebyl. Jaké bláznivé fotky svým fanouškům posílají?

Miley Cyrus (20)

Kontroverzní zpěvačka a herečka je médiemi propírána téměř denně a sama svými fotkami přispívá ke svému mediálnímu obrazu. Nejčastěji se fotí s vyplazeným jazykem olizujíc téměř všechno, co jde, od kladiva až po hudební ceny, které občas vyhraje.

Nicki Minaj (30)

Úspěšná zpěvačka a rapperka je na své tělo pyšná a nebojí se ho ukázat. Nejraději vystavuje kypřejší pozadí a prsa, ale také když zrovna přijde od kadeřníka nebo z manikůry.

Nicki Minaj zdroj: Instagram

Lady Gaga (27)

Nástupkyně Madonny je módní chameleon a těžko jí uvidíme dva týdny po sobě se stejným účesem. Gaga se fotí moc ráda a to nalíčená, nenalíčení, oblečená, neoblečená. Na fotce je zřejmě s jejími oblíbenými botami, které si zrovna pořídila a které si vzala dokonce místo plyšového medvěda do postele. Jak je známo, zpěvačka nerada usíná sama.

Lady Gaga zdroj: Instagram

Kelly Osbourne (28)

Dcera legendárního Ozzyho není rozhodně žádná stydlivka a nebojí se ukázat ani svou komediální tvář! Její fotky, které posílá do světa, jsou vtipné a ukazují Kelly takovou, jaká je.

Kelly Osbourne zdroj: Instagram

Rihanna (25)

Riri je posedlá svou postavou a vědí to i její fanoušci. Díky tomu, že si nechala vytetovat bohyni Isis pod svá prsa, vidíme ji často v bikinách, které odhalují jen to nejnutnější. Zpěvačka má své fandy ráda a proto je denně zásobuje snímky ze svých cest, koncertů, ale i soukromí.

Rihanna zdroj: Instagram

Helen Flanagan (23)

Americká herečka nedávno prohlásila, že nikdy neviděla hezčí prsa, než jsou ty její. Helen se s nimi nijak netají a snímky její chlouby už mnohokrát obletěly svět. Co má ještě ráda? Růžovou barvu, Hello Kitty a svůj nový nos, který si dala před nedávnem chirurgicky poupravit.

Helen Flanagan zdroj: Instagram

Justin Bieber (19)

Jediný chlap mezi ženami, ale určitě sem patří právem. Kanadský zpěvák nejčastěji používá výraz znuděného kocoura s vyplazeným jazykem, kterému je celý svět cizí. Jeho fanoušci už moc dobře znají jeho sbírku zlatých řetězů, naušnic a tetování. Občas se pokusí i o úsměv.

Justin Bieber zdroj: Instagram

Amanda Bynes (27)

Zlobivá herečka známá z teenagerovských filmů popularita zkazila natolik, že ji zahnala až do psychiatrické léčebny. Když není Amanda zrovna na kúře, fotí si doma v koupelně své poprsí a pěkně vypracované bříško.

Amanda Bynes zdroj: Instagram

Kim Kardashian (32)

Profesionální celebrita a hvězda rodinné reality show má na svém Instagramu téměř 10 miliónů obdivovatelů! Těm se ráda pochlubí například svými oteklými nožkami nacpanými v těsných páskových botech. Jak by taky ne, když jí nohy kvůli těhotenství nabyly do nebývalých rozměrů!

Kim Kardashian zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!