Catherine Zeta-Jones prodává své venkovské sídlo
zdroj: Profimedia

Catherine Zeta-Jones prodává své venkovské sídlo

15. 8. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiačtyřicetiletá herečka se usmířila se svým manželem Michaelem Douglasem a nyní se zbavuje usedlosti v okresu Westchester County.

Jak jsme vás nedávno informovali, Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas to opět dali dohromady. Catherine jejich znovuobnovenému vztahu věří natolik, že se rozhodla prodat sídlo v městečku Bedford, na kterém pobývala v době, kdy byla s Douglasem na kordy.

Luxusní dům byl postaven v roce 1930 a zabírá plochu cca 613 metrů čtverečních. Nový majitel bude mít k dispozici šest ložnic a šest koupelen, posilovnu, jídelnu, velký obývák a několik šaten. Na zahradě pak mimo jiné nalezne bazén, lázně i skleník…

Catherine Zeta-Jones tuto nemovitost koupila před čtyřmi roky za 5 milionů USD a loni ji nechala zrekonstruovat. Nyní za ni požaduje 8,1 milionů USD.

Sídlo Catherine Zety-Jones zdroj: Profimedia

Do hvězdy filmu Zorro: Tajemná tvář se nedávno opřela Douglasova první manželka Diandra Luker. Ta prohlásila, že Catherine se moc předvádí.

„Příliš mnoho veřejného vystavovaní škodí dětem. Já svůj soukromý život ve showbusiness nikdy neproměnila a jsem na to hrdá,“ řekla magazínu Daily Mail a podotkla, že nikdy ani neprodávala fotky - čímž nepochybně narážela na skutečnost, že Catherine a Michael nabídli své svatební fotografie médiím. „A pokud jsem nějakým podobným způsobem přišla k penězům, vždy jsem všechny dala na charitu“ dodala Diandra kousavě.

Zatím bez komentáře, buďte první!