Bývalý boxerský šampión byl zatčen na koncertu svého oblíbeného zpěváka
zdroj: Profimedia

Bývalý boxerský šampión byl zatčen na koncertu svého oblíbeného zpěváka

28. 7. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vystoupení Kennyho Chesneye v Rose Bowl v Pasadeně mělo velmi neobvyklý průběh. Na stadión totiž vtrhla policie, aby zadržela Victora Ortize.

Ortiz, který se mj. účastnil 16. sezóny oblíbené televizní soutěže Dancing with the Stars, byl podle dostupných informací obviněn z útoku se smrtící zbraní. Tou je v tomto případě míněna jeho noha, kterou údajně kopal do své oběti i v době, kdy tato již bezmocně ležela na zemi. Rvačce předcházela ostrá slovní hádka.

"Zatknuli jsme ho o víkendu na koncertu Kennyho Chesneye," řekl poručík Jason Clawson z policejního oddělení v Pasadeně magazínu People.

Někdejší šampión WBC ve welterové váze byl sice později propuštěn na kauci ve výši 30 000 USD, ale médiím zatím neposkytl žádné vyjádření. Není tedy jasné, s kým se popral ani proč ke konfliktu vůbec došlo.

Dodejme, že Victor Ortiz se objevil také v akčním snímku Expendables: Postradatelní 3 či sportovním dramatu Bojovník. Pokud však bude shledán vinným a odsouzen, v žádném dalším filmu si nejspíš jen tak nezahraje…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku