Bryce Dallas Howard: Čím vyděsila svou dceru?
zdroj: Profimedia

Bryce Dallas Howard: Čím vyděsila svou dceru?

11. 6. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá hollywoodská hvězda se rozpovídala o filmu Jurský svět. Pustí ho svým dětem?

Bryce magazínu People prozradila, že v den, kdy točila scénu s animatronickým dinosaurem – což prý byl skutečně strašidelný zážitek – se jí její tříletá dcerka Beatrice zeptala, co dělala. A odpověď jí pořádně vyděsila…

"Řekla jsem jí, že jsem pracovala s dinosaurem. Myslela jsem si, že bude nadšená, ale vypadala hodně vystrašeně. A od té doby se mě téměř každý večer ptá, zda se ten dinosaurus náhodou nechystá přijít do jejího pokoje. Takže Jurský svět jen tak neuvidí." konstatovala Howard.

To Beatricin osmiletý bráška Theo má větší šance.

"Můj manžel potřebuje ten film shlédnout a pak se spolu pobavíme o tom, zda je pro něj vhodný. Ale v kinech jsem viděla spoustu dětí jeho věku - i mladších  - a oni to naprosto milují," prohlásila dvojnásobná matka.

Na druhou stranu, Jurský svět podle Bryce vylekal i řadu dospělých. "V konečném důsledku je to tedy poměrně individuální záležitost," přiznala herečka a dodala, že na Jurském parku (který měl rating PG-13) byla ve svých dvanácti.

"Můj táta řekl, že je to historie kinematografie a že to prostě musíme vidět v kině. A tak jsem na to koukala s oběma svými rodiči… Bylo to pozoruhodné," zavzpomínala.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!