Britové šílí: Kate konečně porodila a je to budoucí král!
zdroj: Profimedia

Britové šílí: Kate konečně porodila a je to budoucí král!

23. 7. 2013 – 7:56 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Nejvíce sledovaná událost posledních dní se konečně dočkala zdárného finiše a Británie se těší na budoucího vládce jejich země.

Jednatřicetiletá vévodkyně z Cambridge včera konečně přivedla na svět svého prvního potomka, na kterého se všichni už nedočkavě těšili. Budoucí král přišel na svět v 16:24 londýnského času a vážil 3,9 kilogramů. Jeho jméno zatím královská rodina veřejnosti neprozradila, ale dá se očekávat, že se tak v příštích dnech stane. 

Dvojníci Kate a Williama zdroj: Profimedia

Kate rodila ve špičkové londýnské nemocnici St Mary´s Hospital, kde se narodil i její manžel William společně se svým bratrem Harrym. Prvorozený syn mladého královského páru se narodil devět dní po plánovaném termínu a porod trval nekonečných patnáct hodin. Na budoucího krále jednou čeká královský trůn, ale zatím je třetí v pořadí, takže není jasné, zda se ho vůbec někdy dočká.

Před porodnicí se v době porodu doslova strhlo davové šílenství, kdy ji obklopili příznivci Kate a Williama, média, ale také dvojníci slavného páru. Tyto významné události zkrátka obyvatelé Británie milují a prožívají je společně s hlavními protagonisty.

Zatím bez komentáře, buďte první!