Britney Spears v miniaturních bikinách a Liam Payne s novou přítelkyní
zdroj: Instagram

Britney Spears v miniaturních bikinách a Liam Payne s novou přítelkyní

3. 3. 2016 – 15:18 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Cristiano Ronaldo

Legendární fotbalista Cristiano Ronaldo má na Instagramu už 50 milionů followerů. Tento úspěch oslavil natočením krátkého děkovného videa, ve kterém se objevil i jeho syn. 

Sociální sítě zdroj: Instagram

Britney Spears

Britney Spears zveřejnila povedené teasery na svůj nový videoklip k singlu Breathe On Me. Ten podle všeho bude pořádně žhavý. Popová princezna totiž v inkriminovaných ukázkách zpívá toliko v miniaturních černých bikinách a navíc předvádí velmi sugestivní taneční pohyby.

Britney Spears - sociální sítě zdroj: Instagram

Britney Spears - sociální sítě zdroj: Instagram

Daniel Hůlka

Daniel Hůlka prostřednictvím Facebooku oznámil, že si poranil krční páteř a nějakou dobu nebude schopen vystupovat. "Všem, co jdou zítra na Draculu, se omlouvám. Nemůžu hrát, protože mám úraz krční páteře. Těším se příště," napsal.

Daniel Hulka - Sociální sítě zdroj: Facebook

Liam Payne

Liam Payne potvrdil, že si začal románek s Cheryl Fernandez-Versini a změnil svůj profilový obrázek na Instagramu. Nyní tam má černobílý snímek, na kterém se dvaatřicetiletá britská zpěvačka tulí k jeho rameni.

Liam Payne - sociální sítě zdroj: tisková zpráva

Chrissy Teigen

Novopečená maminka Chrissy Teigen zareagovala na nevybíravé útoky haterů. Ti se do ní pustili poté, co přiznala, že si během procesu umělého oplodnění záměrně vybrala embryo ženského pohlaví. Mj. konstatovala, že je asi příliš otevřený člověk a že zapomněla na to, jak je toto téma kontroverzní.

Chrissy Teigen - sociální sítě zdroj: Twitter

Kateřina Hrachovcová

Herečka Kateřina Hrachovcová publikovala další šokující fotku pořízenou ve veterinární stanici svého manžela. Tentokrát jde o záběr čerstvě narozených štěňat bostonského teriéra. Bulvární magazín Expres.cz to označil za úchylku a Hrachovcové doporučil, aby zvážila návštěvu psychiatra.

šteňata zdroj: Instagram

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone vzdal hold Tonymu Burtonovi, který minulý čtvrtek zemřel. Tony se do diváckého povědomí zapsal především jako představitel Tonyho Dukea Everse – trenéra boxera Apolla Creeda z filmové série Rocky. „Tony Burton, který ve všech šesti filmech o Rockym skvěle hrál postavu Dukea… Odpočívej v pokoji (sic),“ uvedl Stallone.

Stallone - sociální sítě zdroj: Twitter

Zatím bez komentáře, buďte první!