Britney Spears se pochlubila novým přítelem!
zdroj: Profimedia

Britney Spears se pochlubila novým přítelem!

24. 3. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavná zpěvačka a herečka nedávno vyrazila v Los Angeles na nákupy. Na tom by samo o sobě nebylo nic zajímavého, kdyby ji ovšem nedoprovázel její nový přítel David Lucado.

Dvojici to spolu opravdu sluší. Britney, která se vrátila k blond barvě vlasů,  Davida hrdě držela za ruku a vrhala po něm zamilované pohledy. Na procházku si oblékla černé šaty značky Sixties s růžovými knoflíčky.

David Lucado – zaměstnanec jedné z největších právnických firem – oproti tomu zvolil elegantní kombinaci košile, vesty a baseballové čepice.

"Od setkání s Davidem je Britney v tom nejlepším rozpoložení. Tráví s ním skoro každý den," uvedl nejmenovaný zdroj pro magazín People. Podle dostupných informací už Britney představila Davida rodině.

Připomeňme, že jednatřicetiletá Britney Spears v lednu zrušila zasnoubení se svým bývalým managerem Jasonem Trawickem. Z rozchodu se však zjevně vzpamatovala velmi rychle - po Davidově boku byla spatřena už na svatého Valentýna, byť tehdy ještě nebylo zcela jasné, zda jde o přítele nebo jen kamaráda.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku