Britney Spears hlásí comeback jako sexuální bohyně s bičíkem v novém klipu!
zdroj: youtube.com

Britney Spears hlásí comeback jako sexuální bohyně s bičíkem v novém klipu!

2. 10. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Tak takhle se vrací na scénu, se vší parádou! Popová zpěvačka díky usilovnému tréninku a péči stylistů prošla neuvěřitelnou proměnou a omládla o několik let.

Že by se bývalá princezna popu vrátila na výsluní hudebního showbyznysu? Z Britney je už sice dvojnásobná matka, ale když se snaží, sexappealu má na rozdávání. Je neuvěřitelné, že na fotkách pořízených paparazzi ji vídáme tak o deset let starší, než ve skutečnosti je, neupravenou a s ďolíkama na stehnech. Zpěvačka je ale dříč a ve svém novém videoklipu k písni Work B**ch vypadá neuvěřitelně!
Postavička zase jako lusk, vysoké podpatky a erotické spodní prádýlko z ní udělaly dokonalou sexuální bohyni!

Britney Spears zdroj: youtube.com

Britney sice už překročila třicítku, ale v novém klipu, kde hraje dominantní otrokářku s bičem v ruce, bychom jí hádali tak o pět let méně. Dokonce i hudební ředitel Ben Mor v interview pro MTV News nešetřil na Britney chválou. "Myslím že je to dospělejší Britney, určitě mnohem dospělejší. Pro píseň s názvem Work B**ch jsme nemohli udělat cudný klip a taky že nebyl," uvedl.

Zpěvačka v něm opravdu nevypadá jako maminka dvou malých synů a je vidět, že si natáčení užívala. Sami můžete zhodnotit, jak jí to šlo!

zdroj: youtube.com

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku